06 August 2011

Bulan Puasa Penuh aktiviti

Assalamualaikum
salam puasa,salam sabtu,selamat berbuka nanti :)
macam mana dengan puasa korang.ada masalah ke??
hehe..harap2 semua nya lancar la ye..
sejak2 bulan puasa ni aku jarang nak BW..nak update entry..sebabnya bukan aku malas..huhu...bulan ni aku rasa banyak sangat aktivit nya hingga kan nak bukak blog ni pun tak de masa..
aku rasa sibuk memanjang...tak tau la nape..huhuuh.
pukul 5 pagi da sahur
pukul 7 pagi da g keje
pukul 6.30 petang baru balik keje
kol 7.30 petang buke puasa
kol 8.30 malam g masjid nak solat isyak dan  terawih
pukul 10 malam baru balik kalau buat 8 rakaat saja terawih
lepas tu buat laporan praktikal..sampai la 12 pagi
dah penat sangat dan kene bngun pagi2 nak sahur kene la tidur..huhuu
masa nak menghadap laptop nak mengupdate dan BW pun tak sempat..
maap kat kawan2 semua kalau aku tak terjah blog korang..bukan sombong ye  :)

p/s: ni pun baru balik dari kelas memandu..heheh baru nak amik lesen kete :P

8 comments:

ninie_azriena said...

wah2..busynya..
patut lah jarang update..
gud luck tau wat lesen..
ninie baru je lepas bulan lepas..hehe..

p/s: kalau ada masa, jgn lupa join segmen ninie..juz simple entry =)

Atiqah Sa'ahiry said...

hahaa, kite baru je pre-test kete..alhamdulilah..all the best untuk awak..

kotak bulat said...

heheh..kb pun bz gak sekrg ni.. kdg2 sempat update entri je...bw tak sempat

Aisyah Aina said...

mesti sibuk ni...takpe2..kami faham..haha

sakurasue said...

x pela..setahun sebulan jee.hee

Bui Junaidi said...

kak bui pun bizi lately
tapi tak tau bizi apa..hehehe
selamat belajar memandu
kalau dpt lesen,leh bawak g jln2..

akoo pae said...

huhu bagos la xtvt penoh..tak penat tggu waktu bbuke..hehee

Ann Ishak said...

uhhhh lambatnya 630pm baru balik