14 August 2011

Promote Blog Kumpulan 9

Assalamualaikum

segmen promote blog ni tajaan dari KB hehehe
blog aku telah dikumpulkan bersama rakan2 yang lain dalam kumpulan 9.terbaik la derr..

#rakan 1
pengemis Cinta~
blog pengemis cinta ni(PC) aku baru je follow..aku suke entry PC ni.
sebab entry PC ni ada makna tersurat dan tersirat juga nasihat. :)
an ordinary little muslimah who need Allah much in her life. live.learn.


#rakan 2

blog ni pun aku baru je follow :)
blog ni simple dan bertemakan warna kuning hitam :)
blog ni nama je blog menyakitkan kehidupan tapi ok je tak sakit pun.hehe
enrty blog ni semua ok :)

#rakan 3

merah jambu..pink..merah jambu..pink..heheh
blog yang nampak manis tapi tak boleh dimakan.hehe
aku pun baru je follow blog ni.
blog yang simple dan menarik :)

#rakan 4

blog awek klatey ni.hehe
blog yang simple dan kemas bagi aku..
blog yang baru je aku follow..
blog ni tak suke gosip2 ye :)

#rakan 5
  aku suke tengok blog bro hisham ni..simple dan kreatif :)
aku baru je follow blog ni.
blog yang ada entry yang best :)

# rakan 6
qasehhumayrayathafiz.com

baru difollow aku
bertemakan ungu2..heheh
blog yang cute dan comel.
dan header yang manis gitu :)

#rakan 7
 bertemakan warna dan warni
singgah je blog ni da rase hepi
tuan blog jenis yang hepi
kalau tak hepi ,tak la warna warni
hehehehe.

#rakan 8


rakan blog yang da lama aku follow2 kan..hehhe
best blog nie...peramah...pemesra..hhehhe
entry yang seronok dinikmati
singgah la ye :)

#rakan 9


cik najihah kita.
sebab dia la kau jumpe kembar2 aku..heheh
cik najihah ni peramah ye..hepi2 orang nye..heheh
aku da lama da follow cik najihah ni
banyak entry best dan segmen best,,hehe

#rakan 10

pink2 cair tema blog ni
entry yang best dibace..tuan blog ni  orang ye bukan murai,, :)
tak rugi bace entry blog  ni :)


selesai tugas aku  promote rakan2 aku ni semua
aku dapat kenal rakan2 blog yang baru yang mampu tolong aku mantapkan lagi penulisan blog aku,entry aku.
aku harap jangan la kita follow2 je ye..harap kita kongsikan ilmu yang berfaedah bersama-sama.. :)

Ary Anwari

comel tak..heheheh

11 comments:

miss usse said...

hehe..tinkiu..:)

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum.

pc first tu.suka^^ cuba tgk ni pula.hehe

http://cintasipengemis.blogspot.com/2011/08/promote-blog-kumpulan-9wajib-singgah.html

iMBobo said...

thanks geng! hehe

cik najihah said...

time kasih geng...:)

Bui Junaidi said...

kak bui dtg skodeng blog kump 9..hehe

Azza Afdzal said...

heheh thx promote blog saya...manis ker??? hehehehhe

yayath said...

thanks geng:)hehe..

ari nih baru ada kesempatan nak promote:)

Norhisham Nordin said...

huhuhu... salam kenal bro... thanx promote..!!!

yayath said...

hye..jenjalan sini:)

thanks promote:)

Ly_Tulip said...

thanks ea...sy punya lambat ckit la kot... sbb tadi da hampir ciap, sekali tgok, salah bukak link la.. Sib bek tak publish lagi... Mgkn sy akan stat promot sok kot.. Takpe kan???

Ly_Tulip said...

Thanks promot ea.. Nice.. And i have done my part.. Sowi la lambat okay..

http://lytulip.blogspot.com/2011/08/mereka-mereka.html

:)