10 July 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum kawan2 semua
hari ahad ni aku nak korang kenal2 la dengan aku ye.hehe
singgah2 la ye blog aku ni..
 aku blogger baru dan amat memerlukan sokongan korang semua
aku harap dapat kongsi ilmu2 yang berguna dengan korang semua
aku suka berkawan dan suka kongsi pendapat
aku harap korang semua suka berkawan ye dengan aku dan kalau aku ada pape yang sala, sila la bagi tau ye..heheh..ary anwari tak cepat mara..:)
Salam perkenalan dengan korang semua

p/s: masih belajar untuk menghasilkan entry yang best dibaca :)

31 comments:

EYFAalias said...

Hi, salam kenalan. boleh mintak no. tepon? hahahaha. gurau je. jangan marah. Salam kenalan ya :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

and jom join contest eyfa. banyak hadiah menarik di sedia kan untuk anda.

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

ary anwari said...

heheh :) hai eyfa

ninie_azriena said...

hai..macam dah kenal jer..
nak kena kenal lagi ker ary ?? (n_n)
huhu...


http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

◕‿◕ Cikinas Rawr ◕‿◕ said...

singgah - :)

ary anwari said...

hehe..boleh je nak kenal lagi
:)

Azzah said...

salam kenal kembali...

Princess Feyqa said...

Feyqa sudah mari :)
blog ni simple tp kemas!

thx melawat blog feyqa hehe

yani said...

salam perkenalan ya :)
terima kasih sudi singgah blog saya :DD
follow sini dah

http://lollypop001.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

selendang merah said...

salam kenal....:)

izyan ismail said...

singgah balas di sini :D
follow sini
salam kenal tuan rumah :))

http://walkalongmylife.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

me@monolog said...

singgah sini jugak.. :)

Nadzirah K. said...

woot2..datang singgah & follow :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

wawa zulkafli said...

singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ary anwari said...

thax kawan2 semua..salam kenal semua :)

Bui Junaidi said...

eh,macam kenal..hehe..kak bui suka berkawan dgn ary ni..rs mcm serasi jer taww..*_*

ainondreamergirl♥ said...

salam kenal. hye

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ary anwari said...

hhehe..yeke kak bui..ary pun suke kawan dgn kak bui :)

salam kenal gak :) ainondreamergirl

muz said...

singgah dan follow awak disini.... :>

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

SiBudakKurus said...

singgah sini bls knjungan anda..(dr sgmen yg sme) :-)

ary anwari said...

muz : salam perkenalan ye

SBK: :)...salam kenal lagi..hehe

cik najihah said...

hai ary..
hahah muke ni lagi datang komen weee..

haslinda said...

salam...
linda datang singgah sini...

jemput datang blog linda pulak :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

...Minah BluR... said...

hai awk!
saye dtg singgah sini! mane makanan? hoho..

welcome to the world of blog..folo u..

http://luvmaxle.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ary anwari said...

linda : hai linda :)
khairedzaimy: salam perkenalan :)
minah blur: tak de makanan ..hhehhe

A M E ! said...

hello there . saya singgah sini sat ya dari list segmen 'Singgah Blog Aku Sat , Bleh' , anjuran Uncle Ben Ashaari kita ya .

salam kenalan saya ucapkan . you can call me ame . HAHA . :)) saya ada blog , dan saya nak jemput anda singgah blog saya pule .

boleh ? singgah sat pun jadi laa . HAHA .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

well , have a great day ahead ya . ohh , keep on blogging and dont stop ya ! ;) wish you all the best !

Dzarief Zuhdi said...

ello bro.. salam kenal dr sgmen BA.. keep blogging :D

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Hans said...

nih aku singgah nih
hehehehe
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

Lulu Caldina said...

Weewit, lulu singgah sini...
Hai awak!! :)

Cik Bell said...

haaaaaaaaaaaa!!semput!!
sampai pun gak kat blOg nie~
hehe
salam perkenalan n fOllow ;)

osHin said...

oshin datang nak berkenalan :)

maaf lambat datang singgah sini...

http://gurlgemini.blogspot.com