01 July 2011

Julai Tiba Akhirnya

Assalamualaikum. . :)
 Julai da mai...gementar je rase jantung aku nie..tak tau la nape terlalu gementar ditambah dengan cuak..huhuhu
aku gementar bukan sebab nak amik exam dan bukan sebab nak amik result
aku gementar sebab aku da nak mula praktikal da..huhuhu.
aku praktikal 4 julai nie smpai la 2 disember.
tempat aku praktikal lak kat Profen Sdn Bhd
syarikat yang hasilkan spare part kereta..
aku gementar sebab aku tak tau ape yang aku boleh buat..
tapi senior2 aku yang da lepas praktikal cakap hari pertama je yang takut pas tu ok je..
harap2 macam tu la an..huhuhu


p/s: aku masih gementar nie..harap2 manager/bos baik2 ..:)

9 comments:

ninie_azriena said...

besh nyer praktikal..
do the best ye :)

ary anwari said...

heheh..mmg best..tp tkut ag..huhu...thax ninie..:)

harrazdani said...

gud kuck praktikal nanti.....biasalah mula2 memang gementar....kipidap.

harrazdani said...

terima kasih kerana berkunjung ....salam persahabatan, semoga hari ini lebih baik dari sebelum2nya..have a nice day

ary anwari said...

huhuhu..thax abg harrazdani..saya akan cube tak gementar sangat..;) sama2..semoga kita kongsi ilmu yang berfaedah..:)

Khairil said...

salam perkenalan...

ary anwari said...

Mai dari bendang..salam perkenalan..:)

kotak bulat said...

hehe..mula2 je..sebulan awal je rasa kekok..nti lelame, msti rasa xnk abis je prktikal tu.. :)

ary anwari said...

heheh..harap2 macam tu la KB...tkut je nie...:P