11 July 2011

Terima Kasih :)

Assalamualaikum kawan2 semua

lambat update blog hari nie..bz sangat hari nie
aku cuma nak ucapkan terima kasih banyak kepada korang kerana sokong aku untuk terus berblogging nie
tanpa korang aku mungkin tak akan ke mana
aku banyak belajar dari korang terima kasih banyak2 nye
blog aku nie baru je tahun lepas dihidupkan
tapi baru tahun nie aktif..hehe..bukan malas ye.mase tu aku tak reti pape pun nak majukan blog
tapi sekarang aku da banyak belajar dari korang..terima kasih banyak2 ye :)
 aku juga nak ucapkan terima kasih banyak2 kat orang yang yang promote aku..yang bagi sokongan kat aku.:)
 Terima Kasih  Banyak2 kat : 
walaupun baru je kenal..aku rase macam dah lame kenal je :) sebab kak bui baik sangat dengan aku :) sokong aku :) thank kak bui :)
sebab Kb promote aku..entry2 Kb gak banyak menolong aku..tips2 die..:)
terima kasih gak kepada kawan dan follower2 aku :)

p/s: terima kasih semua :)


12 comments:

haslinda said...

same2... :)

saje dtg menyebok kat cni... epy blogging ya... :)

ary anwari said...

terima kasih linda :)

ninie_azriena said...

sesamer..
terima kasih juga buat ary coz selalu dtg jenguk ninie kat blog pink tu (n_n)

ary anwari said...

terima ksih gak ninie..:) sudi kwan ngn ary

kotak bulat said...

hehehe... bila nak blanja ni? takkan terima kasih je? :P

cik najihah said...

same2..
hahah sibuk nak jugak..hihi..
same2 lah maju dalam dunie blog ni..cume jangan main kotor suda lah ye hihi

ary anwari said...

heheh..KB nak pe ?? :P
ok najihah...:)sama2 maju ye

Bui Junaidi said...

ha,ah..meh belanja kak bui dgn kb burger mekdi..hehe..tengkiu ary..terharu nyer..*_*

ary anwari said...

heheh..burger ramli boleh ke..heheh

muz said...

belanja makan lah kat kita orang ne...haha

ary anwari said...

heheh...;)

[sutera kasih] said...

i like kak bui, dia sporting :)